Horoscop HOroscop Scorpion 29.07.2016

Inainte de amiaza te vei simti determinat sa rezolvi unele probleme de familie pe care le-ai amanat foarte mult timp. Este posibil sa faci niste comisioane si sa cheltui niste bani. Pastrarea programului ar putea fi destul de dificil. Cu calm si rabdare vei reusi sa rezolvi totul pe ordinea zile. Ai grija de hartii deoarece in ziua de azi esti predispus sa le pierzi.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

Horoscop saptamanal Scorpion 17 -23 iunie 2019

Un eveniment social la începutul săptămânii ar putea oferi multa distracție și o oportunitate pentru tine de a te conecta cu acele persoane pe care probabil că nu le-ai văzut de mult timp. Ar putea oferi o oportunitate de a explora potențialul de a lucra împreună în viitor.
În același timp, influențele puternice într-o zonă mai spirituală vă încurajează să vorbiți despre problemele care v-au apasat in ultima perioada.
Esti tentat să oferi timp și energie oamenilor care nu au nevoie de ea. Concentreaza-te pe faptul că-ti oferim o răsfățare și conserva-ti energia pentru propriile planuri și proiecte.
Saptamana aceasta esti gata să-ti asumați riscuri pentru a apăra ceea ce este important pentru tine. Nu te lăsa dus de val si sa uiti totuși de nevoile de bază. Dacă esti înclinat să fii in centrul atenției, o clasă de dans sau o clasă de box iti va oferi antrenamentul de care ai nevoie în timp ce-ti satisfaci sentimentul “îndrăzneț” pe care îl ai.

Horoscop Scorpion luna iunie 2019

              Odată cu începutul acestei luni, un nou început își va face simțită prezența în viața ta. A venit timpul să scapi de fricile și necunuscutul care te urmau indeaproape de ceva timp. Poate unele noi prietenii și evoluția lor te vor reseta pe o traiectorie pozitivă și, înainte de toate extrem de optimistă.

Nu lasă pornirile spre ceartă să te domine, acum nu e momentul să faci aceste imprudențe, mai bine lupă cu tine însuți, să te abții și să continui să îți urmărești obiectivele care te definesc.

Spre mijlocul lunii e posibil să te confrunți cu ceva provocări de ordin financiar, dar nu dispera și nici nu reacționa când se ivește momentul pentru că ai de câștigat dacă manifești răbdare. E în avantajul tău dacă tratezi totul cu răbdare și discernământ profund. Trebuie să iți canalizezi atenția spre angajamente de lungă durată care pot avea un real impact in viața ta și a celor din jurul tău.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii intr-un moment foarte inaltator si sa te simti foarte entuziasmat de lucrurile ce vor veni. Probabil anticipezi, dar ai doar o vaga impresie despre ceea ce este chiar la orizont. Poate ca ai o dorinta puternica de a te ridica, astfel incat sa poti vedea mai departe. De fapt, probabil crezi ca orice loc este mai bun decat locul tau actual. Ai incredere in viitorul tau. Arata extrem de luminos.

HOroscop Scorpion 29.07.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului