Horoscop Horoscop Scorpion 29.07.2018

Chiar daca ai trecut printr-o perioada mai grea, ziua de astazi va fi precum cireasa de pe tort si experientele pe care le traiesti te ajuta sa lucrezi la increderea in sine. Este momentul sa iesi din carapace si mergi mai departe, cu putere folosind ceea ce ai invatat si acumulat. Pe de alta parte, colaborarea cu un nou partener de afaceri iti poate aduce castiguri facile, afaceri profitabile, daruri si favoruri. Fii atent la deciziile pe care le vei lua.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop săptămânal Scorpion 15 – 21 aprilie 2019

              Ești foarte aproape de împlinirea pe plan sentimental, fie că ești single sau într-o relație, zilele care urmează te vor pune intr-o lumină foarte bună pentru cel de lângă tine, lucru pe care îl vei revendica la maxim.

               La muncă, unele sarcini destul de precise îți dau bătăi de cap și te pun la o grea încercare. Nu e minic care să nu știi să îndeplinești, ci doar termenele de livrare și calitatea muncii trebuie să fie impecabile. Ai destule cunoștințe să duci la bun sfârșit orice sarcină din domeniul tău, așa că trebuie doar să te concentrezi și să stărui în desăvârșirea sarcinilor și vei avea bucurii deosebite. Chiar un câștig suplimentar substantial te așteaptă la final.

Ai mult noroc la bani în zilele ce urmează, pentru că dacă vei hotărâ să te descizi spre ceva extra, va fi o decizie înțeleaptă și pentru moment dar și pentru viitor. Dacă ai de mers la cumpărături pe weekend, o să ai parte de momente plăcute.

Horoscop Scorpion luna aprilie

              Între toate noutățile pe care le vei primi de la cursul actual al vieții, cea mai mare importanță o are noutatea dată de orientarea către un stil de viață mai sănătos. Aici este cea mai acută nevoie de schimbare, tu știi foarte bine de ce. Trebuie să alegi să te transformi în consumator și promotor al vieții sănătoase pe tremen nelimitat. Vei scăpa de obiceiurile nesănătoase și unele adicții, dar mai ales vei reuși să scapi de acele situații în care ajungeai frecvent să fii epuizat fizic sau emoțional. Dacă vei stărui vei fi vindecat.

O să ai șansa rară de a te redescoperi așa cum ești tu, nemascat de vreun interes a=sau sitiație trecătoare. Ai deja o marjă mare de libertate și nu mai trebuie decât să mai pui și mintea pe  aceleași acorduri și toate se vor desfășura în favoarea ta.

În a doua parte a lunii se pot alinia mai multe realități în fața ta, în așa fel încât vei descoperi un nou EU de care vei fi pe deplin satisfăcut. Poate și unele persoane din trecut se vor propia dinnou de tine cu un scop, de data asta, mult mai evident – împărtășiți aceleași valori de mici. Lasă la oparte așteptările standard și o să fii plăcut impresionat de ce va urma.

Horoscop de ieri

Cand intalnesti noi oameni, priveste-i cand vin sa iti dezvaluiasca anumite informatii personale. Nu este momentul sa lasi cuiva numarul tau de telefon! S-ar putea sa doresti sa impingi lucrurile inainte, dar renuntarea la prea multe informatii nu este calea potrivita de a face acest lucru. Alege-ti timpul potrivit si vei avea cu siguranta o alta sansa de a face o prima impresie unei persoane promitatoare. Aceasta oportunitate nu va disparea daca nu o lasi.

Horoscop Scorpion 29.07.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului