Horoscop Horoscop Scorpion 30.04.2016

Un prieten sau un partener romantic ar putea avea nevoie de sfatul tau. Ar putea fi vorba de locul de munca al acestei persoane, care implica o multime de aspecte tehnice cu care nu esti familiarizat. Nu-ti fie teama sa te opreasti din cand in cand si sa ceri o explicatie. In cazul in care nu vei fi de niciun ajutor, trebuie sa ai o idee despre ceea ce aceasta persoana vorbeste.

Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 septembrie 2019

Un potential iubit sau un nou prieten va va solicita sfaturi importante sau va necesita sa-i acordati mai multa atentie emotionala. Este posibil sa apara dispute minore in familie dar cel mai indicat ar fi sa nu ignorati cererile subtile venite din partea membrilor familiei. Te vei simti motivitat sa-ti dezvalui anumite amintiri persistente sau temeri si vei fi dispus sa accepti cateva idei noi. In aceasta saptamana vor aparea si cateva neintelegeri cu colegii sau cu partenerii de munca. Daca vei fi dedicat obietivelor pe termen lung, totul va fi bine.

Horoscop Scorpion luna septembrie 2019

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa petreci mult timp in cautarea unui obiect pierdut. Acest articol poate avea doar valoare sentimentala. Totusi, este important pentru tine sa il gasesti. Nu este o zi buna pentru a cauta. Te afli intr-o stare destul de frenetica si ai putea sa-l privesti drept, fara sa-l vezi. Astepta pana maine.

Horoscop Scorpion 30.04.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului