Horoscop Horoscop Scorpion 30.04.2021

Un prieten sau o ruda ar putea fi bolnava, lipsita de serviciu sau poate fi afectata de alte probleme. Poate doresti sa faci tot ce poti pentru a o ajuta. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar te vei simti mai bine pentru ca ai facut tot ce ai putut. Aceasta persoana trebuie sa se confrunte cu responsabilitatile sale.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

In loc sa fii in cautarea unor mere diforme, lovite, si putrede, mai bine te-ai concentra sa aduci unele rosii si lucioase. In acest fel vei starni rasete si zambete in companie, mai degraba decat incruntari. Orice ai aduce vor fi distribuite catre toata lumea, asa ca asigura-te ca la tine ajung cele bune si nu cele acre.

Horoscop Scorpion 30.04.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului