Horoscop Horoscop Scorpion 31.10.2019

Tocmai cand incetinesti, simplifici si planifici, lucrurile incep sa se ridice din nou. Imaginatia ta incepe sa zboare dar stabilizarea iti impiedica spiritul creativ. Ultimul lucru pe care mintea ta artistica doreste sa-l faca este sa incetineasca. Rezolvarea acestui conflict interior poate fi dificila, dar este posibila. Aceste doua parti sunt pe aceeasi echipa, nu si cele opuse. Daca lucreaza impreuna, poti atinge ambele obiective.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 09 – 15 decembrie 2019

Daca aveai senzatia ca lucrurile au scapat de sub control, saptamana aceasta ai senzatia ca si cum te-ai intoarce pe sacunul soferului. Actiunile tale vor fi calculate, ceea ce te va face mult mai apreciat la locul de munca. Legatura stransa a lui Jupiter cu Mercur te vor face optimist si vei avea curajul sa faci un plan indraznet. O combinatie placuta a planetelor in zodia ta, vor veni cu promisiunea unei iesiri romantice speciale.

Horoscop Scorpion luna decembrie 2019

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Cei singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii intr-o stare de indecizie. Creierul tau se transforma in multe directii, dar nu ajunge la nicio concluzie. Lucreaza cu aceasta energie in loc sa devii frustrat de ea. Simte-te liber sa examinezi cu atentie fiecare idee. Pana cand va trebui sa iei o decizie, vei sti ce doresti. Deocamdata, mai bine experimentezi.

Horoscop Scorpion 31.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului