Horoscop Horoscop Taur 02.01.2020

Astazi s-ar putea sa afli ceva despre un prieten care ar putea fi mai degraba deconcertant. Ar putea exista o parte intunecata a acestei persoane de care nu eri constient anterior, iar acest lucru te poate determina sa iti doresti sa te retragi pentru o perioada si sa iti reevaluezi implicarea cu acest individ. Cand iti totul in considerare, nu uita ca toti avem laturile noastre intunecate.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 06 – 12 aprilie 2020

Teama că nimic din ceea ce fac nu este suficient de bun va pune stăpânire pe cei născuți sub semnul Taurului. Vor perfecțiune, indiferent de ce sector al vieții vizează. Din păcate perfecțiunea este departe de ei în această săptămână și se vor ivi tot felul de situații confuze. Pe plan sentimental iau decizi pripite și deloc benefice, astfel că săptămânile viitoare vor avea impresia că au pierdut un tren destul de important.

Complicațiile de orice tip îi pun în încurcătură miercuri mai ales și vor fi nevoiți să se descurce cu multă iscusință. Este vorba despre complicații pe plan profesional pentru că ordinele șefilor sunt contradictorii, iar rezultatele muncii deloc apreciate. Demotivarea își face simțită prezența și spre sfârșitul săptămânii le va fi greu să se recunoască.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Azi, mintea ta ar trebui sa fie deosebit de rapida si patrunzatoare. Ai putea decide sa incepi unele cercetari aprofundate la care te-ai gandit de ceva vreme si ating un subiect care te fascineaza. S-ar putea sa doresti sa discuti subiectul cu cineva apropiat care iti impartaseste acest interes. Nu fi surprins daca vei gasi cateva idei interesante. Scrie totul. Poate doresti sa le folosesti mai tarziu.

Horoscop Taur 02.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului