Horoscop Horoscop Taur 02.09.2020

Cateva vorbe frumoase nu inseamna nimic pentru tine si te asiguri ca cei din jur inteleg exact acest lucru. Vei dori sa le spui care este parerea ta sincera si foarte multi dintre cei din jur vad un afront in cuvintele tale. Oricum ar fi, sinceritatea este singura ta arma deci foloseste-o indiferent de consecinte.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Astazi poti petrece ceva timp singur lucrand la proiectele proprii. Dorinta de a petrece timp singur cu o persoana speciala poate interfera, de asemenea, cu planurile pe care le-ai facut deja pentru a participa la o adunare sociala sau eveniment care implica o multime de oameni. Nu vei dori sa renunti, astfel incat sa incerci sa gasesti un compromis. Gandeste-te la asta.

Horoscop Taur 02.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului