Horoscop Horoscop Taur 02.11.2016

Lipsa ta de sociabilitate iti va da de furca astazi si este posibil sa te confrunti cu unele probleme in afaceri. Ar fi indicat sa fii mai comunicativ decat de obicei altfel vei avea parte de unele esecuri pe plan social si va exista riscul sa pierzi o suma importanta de bani. Incearca sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite pentru a evita ca relatia voastra sa se raceasca.

Horoscop saptamanal Taur 19 -25 august 2019

Aceasta este o perioadă în care nimic nu pare să meargă așa cum ar trebui. Respirați adânc și nu vă lăsați doborati. Energia voastră va fi irosită, iar sentimentul vostru de frustrare va fi intens. Daca puteti merge mai departe cu o abordare pozitiva, toate problemele vor fi rezolvate. Săptămâna viitoare va arăta mai bine și mai ușor de gestionat in aceasta privinta. Cerul este pregatit sa aduca o multime de distractii palpitante in viata voastra!

Horoscop Taur luna august 2019

Pentru tine luna august vine cu noutăți în familie, în special în relațiile cu cei dragi, caracterizate de un deosebit simț al aparținerii și recâștigării încrederii interioare pentru tine, în relația cu cei dragi.
Ești o persoană forate valoroasă și un potential extraordinar, atunci când vine vorba de professionalism, tot ce trebuie să faci este să fii modest în relația cu cei propiați și să continui să dai valoare oricărui lucru pe care îl înfăptuiești.
În a doua săptămână a lunii august e posibill să întâlnesti o provocare, fei afectivă, fie o propunere pentru un proiect îndrazneț la service. Nu ai de ce să îți faci griji, ai toate resursele necesare să duci la bun sfârșit noile teme.
Ar fi indicat să faci unele analize amănunțite pe tine, adică să încerci să smulgi toate buruienile care cresc în sufletul tău, să le eradichezi complet, fiindcă e momentul să dai lumii tot cee ace poți. Nu mai lăsa nimic ascuns, ferit, ai multe de oferit și ai puterea de a oferi acestea. O persoană ca tine vine cu mult nou și entuziasm în viața celor din jur. Fructele creativității și priceperii tale vor aduce multă bucurie și speranță celor din jur.

Horoscop de ieri

Unele gadgeturi tehnologice pe care le folosesti copios ar putea sa nu mai functioneze la fel de bine. Acest lucru se poate dovedi frustrant pentru tine, dar nu iti varsa frustrarea asupra lor. Asta nu ar ajuta! Stai calm si apeleaza la un profesionist pentru a rezolva problema. Gandeste-te la cheltuieli ca la o contributie la propria sanatate mentala.

Horoscop Taur 02.11.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului