Horoscop Horoscop Taur 03.05.2018

S-ar putea sa simti ca esti lasat in afara ecuatiei. Poate ca te simti in plus, a cincea roata care pur si simplu nu are un loc. Nu iti fa griji. Doar pentru ca te simti asa astazi nu inseamna ca e destinul tau. Daca nu iti place cursul, schimba pozitia. Daca nu te plac persoanele alaturi de care te afli, treci intr-un alt cerc social. Nu da vina pe ceilalti. Asuma-ti responsabilitatea.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 7-13 octombrie 2019

Cu o noua luna in zona ta de familie, te poti astepta la o relatie excelenta cu familia si la o stare de spirit excelenta datorita timpului petrecut cu cei dragi. Aceasta saptamana se dovedeste a fi favorabila si pentru inceperea de noi proiecte. Cu Marte in zona ta de domiciliu vei fi ocupat sa faci anumite schimbari in casa si poate chiar o curatenie minutioasa.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Este posibil sa treci acum printr-o crestere extraordinara. Concentreaza-te pe acest aspect si vezi unde trebuie sa faci unele schimbari. Totul poate fi blocat de anumite situatii si persoane. Aceste probleme sunt importante. Te avertizeaza asupra anumitor modificari care ar putea fi intarziate. Uita-te la modul in care aceasta situatii poate duce la cresterea spre succes. Oportunitatile asteapta.

Horoscop Taur 03.05.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului