Horoscop Horoscop Taur 03.10.2022

Ancoreaza-te in chestiuni practice inainte de a incerca sa-ti dovedesti punctul de vedere si altora. Exista o mare cantitate de energie primara care se ridica astazi si cauta un fel de iesire. Fii constient ca te extinzi in exces atunci cand vine vorba de probleme ale mintii. S-ar putea sa fii atat de nerabdator sa iti dovedesti punctul de vedere, incat ajungi sa pierzi din vedere realitatea situatiei.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Probabil ca te vei simti putin pierdut astazi. Va trebui sa iei o decizie in viitorul apropiat, iar viata ta va fi foarte afectata de aceasta. Este bine sa iti asculti dorintele? Ar trebui sa te ocupi mai mult de viata ta sau ar trebui sa incerci sa parcurgi un traseu mai practic? Este ceva de gandit.

Horoscop Taur 03.10.2022

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului