Horoscop Horoscop Taur 04.09.2020

Un cuplu pe care il cunosti de mult timp ar putea sa te viziteze astazi acasa. Nu te mira ti se va spune cat de minunat arata casa ta. Conversatia ar trebui sa fie plina de viata si distractiva, desi ar trebui sa ocolesti orice discutie despre subiecte controversate. Dezbaterile cu privire la astfel de probleme ar putea deveni destul de aprinse. Ar putea fi intelept sa iti tratezi oaspetii mai degraba cu mancare decat cu alcool!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Cineva care a fost bolnav si poate a suferit de o interventie chirurgicala s-ar putea sa iti telefoneze astazi. Ai putea invita aceasta persoana sa ti se alature pentru o mica intalnire virtuala. Mai multi oameni ar putea fi implicati si toti vor avea cateva informatii interesante si utile de oferit. Bucura-te de ziua ta.

Horoscop Taur 04.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului