Horoscop Horoscop Taur 05.02.2021

Dragostea si pasiunea sunt cu siguranta pe ordinea de zi a zilei de astazi, si ar trebui sa te simti cald, pasionat si deosebit de sexy. Probabil ca vei cauta sa fii destul de atractiv, iar partenerii actuali sau viitori ar putea parea deosebit de atrasi de tine. Aceasta este o zi minunata pentru cumparaturile de haine noi, pentru a avea parul aranjat cu stil, sau pentru a pregati o cina la lumina lumanarilor pentru cineva foarte special.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Un cadou neasteptat pe plan financiar ar putea sa te ia prin surprindere. Acest lucru poate include o mostenire sau un castig la loterie. Vei fi atat de uimit si vei incerca sa te plimbi pentru a te putea relaxa. Nu te grabi sa iti faci planuri cu acea suma pentru a nu o pierde. Ar fi bine sa ii pui deoparte si incearca sa te gandesti la ce vrei sa faci cu acei bani.

Horoscop Taur 05.02.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului