Horoscop Horoscop Taur 05.04.2021

S-ar putea sa te uiti in jurul casei tale si sa te gandesti la cateva modalitati noi si interesante de a schimba ceva. Poate ca unele sunt legate de vopsea noua, tapet sau covor, sau chiar un obiect mic de arta ce ar putea face o mare diferenta. Poate doresti sa incerci noi optiuni. Un partener romantic ar putea petrece mult timp lucrand la asta cu tine si s-ar putea sa te aduca mai aproape de ceea ce iti doresti. Incearca sa te distrezi!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In aceasta zi exista posibilitatea sa apelezi la niste tehnici murdare pentru a discredita un coleg de munca. Se pare ca inca de dimineata incepi sa il barfesti si chiar ai grija ca zvonurile rautacioase sa ajunga la urechile sefilor. Cu siguranta ca cei din jur se vor feri de limba ta veninoasa si te vor izola intr-un colt al biroului. Incearca sa fii atent la ceea ce spui.

Horoscop Taur 05.04.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului