Horoscop Horoscop Taur 05.09.2020

Asteapta-te sa te indragostesti astazi la prima vedere. Cineva nou va intra in scena si vei simti o atractie instantanee. Indiferent daca se transforma in ceva durabil sau nu, iti vei aminti multa vreme de aceasta persoana! De asemenea, este posibil sa ai un interes brusc pentru noile forme de expresie artistica si doresti sa incepi sa inveti videografie sau grafica pe computer.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Poti simti nevoia de a iti pune toata energia intr-un proiect de grup. Vei dori sa iti rasucesti manecile si sa te apuci de lucru. Esti de obicei, o persoana meditativa, ghicitoare, dar astazi cauti rezultate concrete si actiuni. Cine stie? Aceasta munca grea te poate ajuta chiar sa te relaxezi putin.

Horoscop Taur 05.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului