Horoscop Horoscop Taur 07.06.2019

Sarcinile de orice fel ar putea parea ca lucrarile lui Hercule astazi. Suprasolicitarea si tensiunea ar putea sa te faca sa te simti putin confuz. Ar putea fi o idee buna sa te odihnesti macar putin timp. Daca nu poti, cel putin incearca sa faci lucrurile usor. De asemenea, unele schimbari neasteptate in comunitatea ta ar putea avea anumite consecinte. Asigura-te ca verifici faptele inainte de a trage anumite concluzii.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 23 – 29 septembrie 2019

Aceasta saptamana apare ca un nou inceput pentru tine.
Soarele si Marte decalnseaza cateva schimbari pentru sectorul viata personala si ambitii. Relatiile tale vor suferi modificari, mai ales relatiile importante. Este posibil sa apara noi propuneri sau oferte de munca Venus va veni cu o veste buna pe care o asteptai de multa vreme si cu cateva provocari. Finantele tale vor capata o noua directie. Fie vei primi bani dintr-un loc neasteptat fie vei face anumite cheltuieli neprevazute pe obiecte valoroase. Este important sa fii atent la deciziile pe care le ai deoarece vor schimba mult viata ta de pana acum.

Horoscop Taur luna septembrie 2019

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

S-ar putea sa scrii ceva astazi, poate fi ceva creativ sau doar unele scrisori. Orice ar fi, s-ar putea sa descoperi ca toate informatiile care apar sunt relatari sumbre despre ceva ce se intampla acum. Este posibil sa nu reflecte adevarata ta stare de spirit. Daca nu poti veni cu ceva placut despre care sa scrii, poate ar fi bine sa astepti pana mai tarziu!

Horoscop Taur 07.06.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului