Horoscop Horoscop Taur 08.01.2024

Un membru apropiat al familiei tale poate fi bolnav sau poate intampina alte probleme, iar astazi ai putea sa te ingrijorezi prea mult din cauza lipsei de comunicare cu acea persoana. Incercarile de a suna s-ar putea sa nu aiba raspuns sau sa duca la mesaje vocale repetate. Cu toate acestea, ai grija sa ramai concentrat si obiectiv. Cel mai probabil, membrul familiei tale se recupereaza. Adu-ti aminte ca lipsa stirilor poate fi si o veste buna. Fii puternic.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Bucura-te de o zi plina de vigoare in care te rasfeti cu tot ce-ti doreste inima. Imaginatia te-ar putea duce intr-un univers complet nou in care joci rolul principal. Traieste aceste fantezii. Aminteste-ti ca, daca poti visa la asta, poti si realiza, asa ca gandeste in termeni mari. Focul din interiorul tau arde stralucitor, asa ca foloseste bine aceasta putere inainte ca altcineva sa o risipeasca tragand de sfori.

Horoscop Taur 08.01.2024

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului