Horoscop Horoscop Taur 08.08.2019

S-ar putea sa te simti fara inspiratie astazi. Nu te descuraja! Incepe orice proiect este in discutie, chiar daca gandurile tale sunt in alta parte. Pe parcursul muncii „proaste” pe care crezi ca o poti risipi la inceput, vei observa ca munca ta va fi apreciata de ceilalti. Uneori este nevoie de o mica disciplina pentru a ajunge la recompense delicioase!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana, Soarele te va ajuta sa-ti folosesti energia intr-un mod inteligent. Vei gasi modalitati de a investi inteligent si creativ. Sunt evedintiate planurile pentru calatorii lungi sau pelerinaje. Daca esti singur aceasta perioada este potrivita pentru a atrage relatii
care sunt potrivite pentru tine.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Aceasta poate fi una dintre acele zile in care nu ai chef sa faci nimic si nu te poti forta. In timp ce esti afara, vei avea suficient timp pentru a avea grija de lucrurile esentiale, iar acasa probabil vei sta doar in fata televizorului. Nu simti nici o vina pentru asta. Cu totii avem nevoie de zile de genul acesta. Ia-o usor, relaxeaza-te si vei fi din nou fresh maine.

Horoscop Taur 08.08.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului