Horoscop Horoscop Taur 08.09.2016

Este ziua de nastere a unui prieten sau aniversarea parintilor? Ar fi bine sa faci o verificare deoarece vei fi putin confuz cu privire la unele detalii. Incearca sa faci mai multe invitatii pentru orice reuniune ai planificat si verifica sa ai numarul de telefon al tuturor celor pe care ar trebui sa ii inviti.

Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Cele mai multe batai de cap ti le da dragostea in aceasta perioada. Simti ca partenerul s-a racit si este tot mai cufundat in munca, in timp ce tu cersesti un strop de afectiune. Ar trebui sa fii mai intelegator cu partenerul pentru ca eforturile facute sunt pentru amandoi.

Horoscop Taur 08.09.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului