Horoscop Horoscop Taur 09.02.2020

Atunci cand lucrurile nu merg in mod repetat asa cum iti doresti sau cand ti se intampla lucruri rele, poate fi foarte usor sa te incadrezi intr-o mentalitate de victima. Cu toate acestea, in timp ce nu poti controla intotdeauna ceea ce se intampla in jurul tau, vei avea intotdeauna de ales cu privire la modul in care trebuie sa te descurci. Intristarea poate fi un element critic pentru vindecare, dar exista o linie fina. Alege sa continui si insista sa fii mai bun cu tine.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 17 – 23 februarie 2020

Poate să devină foarte frustrant atunci când iți doresti să se întâmple ceva și totusi, viața conspiră împotriva ta. Cam asta e starea pe care o vei confrunta luni când, indiferent cât de tare ai încerca, nu vei ajunge la rezultatele pe care le aștepți. Nu îți bate capul prea tare, lasă să trecă și vei vedea că se rezolvă toate, preț de doua sau trei zile.
O jonctiune între Venus și Jupiter care influnțează partea ta intimă și financiară vor aduce o inbunătățire majoră, măcar în ceea ce ține de aparențe. Poate o relație de prietenie va începe să se aprofundeze și vei simți o satisfacție deosebită apropiindu-te de acea persoană.
Incepând de miercuri poate să apara o modificare în planurile și ambițiile tale. Următoarele săptămâni pot fi o oportunitate pentru a deveni iarăși persoana din prin plan.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

Unele comunicari destul de nelinistitoare pot aparea din afara. Acestea pot sa nu fie prea serioase, dar ar putea fi suficiente pentru a-ti pune in aplicare anumite planuri. Modificarile din vecinatatea ta pot interfera cu rutina zilnica. Un vecin sau o ruda s-ar putea imbolnavi si s-ar putea sa te simti obligat sa ii ajuti putin. Acest lucru este bine, atata timp cat nu te angajezi prea mult.

Horoscop Taur 09.02.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului