Horoscop Horoscop Taur 09.08.2016

Un prieten te va invita sa i te alaturi intr-o noua afacere care se pare ca iti va aduce unele beneficii. Evita sa iei decizii pripite. Poate vei dori sa iei in considerare si sfatul pertenerului de viata. O ruda mai in varsta cu o vasta experienta te va ajuta oferindu-ti unele sfaturi.

Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

O ruda indepartata te va suna sa te invite la un eveniment special. Se pare ca aceasta veste nu va fi deloc pe placul tau deoarece vei fi nevoit sa cheltuiesti o suma de bani pentru a iti reinoi garderoba. Nu este o idee asa de rea pana la urma tinand cont ca in ultima perioada nu ai mai participat la nici un eveniment. Ia-ti inima in dinti si fugi la cumparaturi, dar ai grija sa nu cheltui prea multi bani.

Horoscop Taur 09.08.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului