Horoscop Horoscop Taur 09.09.2020

Ai lasat deoparte amabilitatea care te caracterizeaza astazi si devii foarte tensionat. Toti cei din jur fac cunostinta cu o alta fata a ta pe care nu prea o plac. Vei fi mereu autoritar si dominator, ba chiar tipi atunci cand ai impresia ca nu esti inteles cum ar trebui. Pana seara vei fi considerat o companie neplacuta si toti vor incerca sa te evite.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Circumstante dincolo de controlul tau, pot interfera cu dorinta de a te reuni cu un partener de dragoste astazi. Obligatiile de la locul de munca sau familiale ar putea necesita atentia ta. Daca partenerul tau devine nervos, nu te supara si asuma-ti vina. Acest lucru nu te ajuta si ti-ar putea pune prietenul tau in defensiva. Planifica sa va intalniti in alta zi. Absenta face ca intalnirea sa devina mai placuta!

Horoscop Taur 09.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului