Horoscop Horoscop Taur 10.04.2019

Daca nu esti atent la ceea ce se intampla in jurul tau, risti sa fii implicat intr-un conflict emotional. Oameni pot cadea la picioarele tale, daca le vei da ocazia. Asigura-te ca nu esti vulnerabil la orice atac. Cineva poate fi gata sa te confrunte, asa ca trebuie sa fii pregatit sa te aperi. Cea mai buna metoda de a combate orice forta ce incearca sa te atace, este sa ai incredere in tine, chiar daca nu ai totul perfect planificat.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana apar oportunitati de afaceri care vor fi un pic mai complicate decat va asteptati. O prietenie de lunga durata sau o relatie romantica va deveni imprevizibila. In a doua parte a saptamanii va fi mai greu sa te concentrezi decat de obicei dar totusi vei reusi sa progresezi intr-un obictiv important pentru tine. Daca trebuie sa semnezi ceva ar trebui sa mai astepti cateva zile.
Daca doresti sa pleci intr-o calatorie sau sa te bucuri de cateva experiente noi, weekendul acesta poate promite multe.

Horoscop Taur luna septembrie 2019

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

O dezvoltare neasteptata te-ar putea arunca intr-o coada imensa. Aceasta ar putea implica o persoana noua in viata ta sau aparitia cuiva din trecut. Aceasta prezenta poate provoca schimbari personale sau profesionale. Acestea pot parea foarte greu de gestionat, dar ar putea fi pozitive pe termen lung. Stai calm, trateaza problemele pe rand si pastreaza-ti simtul umorului.

Horoscop Taur 10.04.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului