Horoscop Horoscop Taur 10.08.2019

Actiunile rapide ale zilei te pot confunda. Nu te mira daca capul tau este intr-un vartej de evenimentele recente care implica dragoste si romantism. Poate simti ca lucrurile se intampla prea repede pentru ca tu sa le intelegi cu adevarat. Incearca sa nu fii atat de analitic. Este posibil sa descoperi ca urmaresti o cauza pierduta in timp ce trenul iese din statie. Urca la bord si lasa cealalta problema in urma.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 19 -25 august 2019

Aceasta este o perioadă în care nimic nu pare să meargă așa cum ar trebui. Respirați adânc și nu vă lăsați doborati. Energia voastră va fi irosită, iar sentimentul vostru de frustrare va fi intens. Daca puteti merge mai departe cu o abordare pozitiva, toate problemele vor fi rezolvate. Săptămâna viitoare va arăta mai bine și mai ușor de gestionat in aceasta privinta. Cerul este pregatit sa aduca o multime de distractii palpitante in viata voastra!

Horoscop Taur luna august 2019

Pentru tine luna august vine cu noutăți în familie, în special în relațiile cu cei dragi, caracterizate de un deosebit simț al aparținerii și recâștigării încrederii interioare pentru tine, în relația cu cei dragi.
Ești o persoană forate valoroasă și un potential extraordinar, atunci când vine vorba de professionalism, tot ce trebuie să faci este să fii modest în relația cu cei propiați și să continui să dai valoare oricărui lucru pe care îl înfăptuiești.
În a doua săptămână a lunii august e posibill să întâlnesti o provocare, fei afectivă, fie o propunere pentru un proiect îndrazneț la service. Nu ai de ce să îți faci griji, ai toate resursele necesare să duci la bun sfârșit noile teme.
Ar fi indicat să faci unele analize amănunțite pe tine, adică să încerci să smulgi toate buruienile care cresc în sufletul tău, să le eradichezi complet, fiindcă e momentul să dai lumii tot cee ace poți. Nu mai lăsa nimic ascuns, ferit, ai multe de oferit și ai puterea de a oferi acestea. O persoană ca tine vine cu mult nou și entuziasm în viața celor din jur. Fructele creativității și priceperii tale vor aduce multă bucurie și speranță celor din jur.

Horoscop de ieri

Este posibil sa te gandesti sa faci o excursie sau sa planifici o petrecere cu niste prieteni. Poti afla astazi ca ti se cuvine sa faci toata organizarea. Acest lucru nu te va deranja prea mult pentru ca stii ca o vei face bine. De ce nu te gandesti sa incerci cu adevarat sa te depasesti si sa planifici ceva special de care prietenii tai nu vor uita niciodata?

Horoscop Taur 10.08.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului