Horoscop Horoscop Taur 10.10.2019

Echipamentele de care depinzi in viata de zi cu zi s-ar putea sa scada brusc in calitate astazi. Acest lucru te poate arunca in panica, dar incearca sa nu cazi in aceasta capcana. Suna un prieten care stie despre aceste lucruri sau apeleaza la un profesionist. In astfel de momente, cel mai bine este sa nu agonizezi asupra unei defectiuni, ci doar sa o ingrijesti cat mai repede.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Ziua de azi pare promitatoare. Energia ta se intoarce treptat si incepi sa te simti mai intreprinzator in viata ta domestica. Fara indoiala, astazi vei fi chemat sa rezolvi cateva intrebari financiare legate de nevoile tale interne. In timp ce un cadou substantial sub forma de bani ar fi binevenit, incepi sa vezi si alte modalitati de a face fluxul de numerar.

Horoscop Taur 10.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului