Horoscop Horoscop Taur 11.03.2018

Daca partenerul tau de viata este putin cam suparat, incearca sa nu te superi. Aminteste-ti ca toata lumea este la fel de obosita ca si tine dupa toate festivitatile si ar fi bine sa ii acorzi o pauza si o zi libera. Munca de socializare pe care a trebuit sa o faci in ultima perioada a luat amploare, si ar fi bine sa stai acasa alaturi de un prieten pentru a pune la cale un plan perfect. Daca nu vrei sa te ocupi de unele lucruri care pot deveni mai intense, cel mai intelept ar fi sa iti petreci timpul singur pentru a iti reincarca bateriile si a te relaxa.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 24 februarie – 01 martie 2020

Relatia ta romantica nu va decurge tocmai bine in aceasta saptamana. Cineva apropiat are tendinta sa se amestece in problemele tale sentimentale dar cel mai indicat ar fi sa-ti urmezi instinctele si sa faci o alegere rationala in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita fara a te lasa influentat de cei din jurul tau. Orice problema vei intampina in aceasta saptamana nu este cazul sa o impartasesti cu prietenii pentru a nu regreta mai tarziu. in weekend vei fi destul de apatic dar nu uita ca timpul rezolva orice problema daca iti doresti.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

Eforturile tale pe frontul intern au fost cu siguranta remunerate. Casa ta arata minunat. Toti cei care intra spun asta. Unii vizitatori neasteptati se pot opri pentru o salutare rapida si pot termina sa stea la cina. Esti o gazda naturala, plina de mila, ca sa nu mai vorbim de un bucatar minunat. Cine iti poate acuza oaspetii ca vor sa stea?

Horoscop Taur 11.03.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului