Horoscop Horoscop Taur 12.09.2020

Esti bun in relatiile cu ceilalti, dar astazi ar trebui sa fii special. Intuitia ta este puternica si este posibil sa intelegi instinctiv gandurile, sentimentele, nevoile si dorintele altora. Ofera-le liber experienta, cunostintele si intelegerea ta. Acest lucru ii aduce pe altii mai aproape de tine, ceea ce poate functiona pentru tine pe mai multe niveluri. Evenimentele sociale virtuale iti pot aduce noi prieteni.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Ar trebui sa ai o sanatate stralucitoare astazi. Te simti in special in forma, iar aspectul tau probabil reflecta acest lucru. Cauta activitati sanatoase care sa iti aduca placere, cum ar fi exercitiile fizice si o dieta corecta. Gaseste o carte de bucate plina de retete gustoase si foloseste-o. Relatiile tale cu ceilalti ar trebui sa fie calde si iubitoare. Exercitiul cu prietenii, daca este posibil, ar trebui sa te incurajeze sa continui cu munca buna.

Horoscop Taur 12.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului