Horoscop Horoscop Taur 12.12.2020

Abilitatile tale artistice par a fi un pic blocate astazi. Esti nerabdator sa finalizezi un proiect pe jumatate terminat, dar in acest moment nu ai nici o idee cum sa faci asta sa mearga. Nu intra in panica! Fa altceva pentru o zi sau doua si ideile vor curge ca prin farmec. Daca nu ai un termen limita, nu ai de ce sa te grabesti pentru a finaliza acum munca. Acorda-ti timp!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Atentia ta pentru detalii iti serveste bine, nu numai in treburile practice, ci si in nuantele relatiilor. Ai o rara capacitate de a observa umbra unei emotii care trece pe scurt prin expresia cuiva. Sensibilitatea psihica fina iti permite sa simti ceea ce s-ar putea intampla la suprafata. Aceste cadouri intuitive pot fi folosite pentru a imbunatati comunicarea cu un iubit si pentru a privi mai profund in inima ta. Trecerea dincolo de taramul rational este recomandata.

Horoscop Taur 12.12.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului