Horoscop Horoscop Taur 13.01.2020

Ai in plan sa mergi la o petrecere in aceasta seara? Nu iti anula planurile. Daca esti singur, s-ar putea sa iti fie prezentat un potential partener de dragoste si ati putea petrece intreaga seara impreuna. Daca esti deja implicat intr-o relatie, cineva ti-ar putea iesi in cale si s-ar putea dovedi a fi un contact de afaceri pretios. Ar putea chiar sa formeze un parteneriat cu tine.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 06 – 12 aprilie 2020

Teama că nimic din ceea ce fac nu este suficient de bun va pune stăpânire pe cei născuți sub semnul Taurului. Vor perfecțiune, indiferent de ce sector al vieții vizează. Din păcate perfecțiunea este departe de ei în această săptămână și se vor ivi tot felul de situații confuze. Pe plan sentimental iau decizi pripite și deloc benefice, astfel că săptămânile viitoare vor avea impresia că au pierdut un tren destul de important.

Complicațiile de orice tip îi pun în încurcătură miercuri mai ales și vor fi nevoiți să se descurce cu multă iscusință. Este vorba despre complicații pe plan profesional pentru că ordinele șefilor sunt contradictorii, iar rezultatele muncii deloc apreciate. Demotivarea își face simțită prezența și spre sfârșitul săptămânii le va fi greu să se recunoască.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Daca ai nemultumiri cu privire la viata ta romantica, astazi este ziua potrivita de a vorbi. Intr-adevar, va necesita doar onestitate si dreptate totala in toate domeniile. Te poti astepta sa te confrunti cu „celalalt”, indiferent daca este partenerul sau colegul, pe baza adevarului si dreptatii. Fii sigur ca ii vei capta atentia! Ai grija ca greutatea cuvintelor tale sa nu o depaseasca pe cea a gandurilor tale .

Horoscop Taur 13.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului