Horoscop Horoscop Taur 13.08.2016

Esti hotarat sa rezolvi o problema financiara care te deranjeaza de ceva vreme. Daca ai posibilitatea sa te alaturi intr-o noua afacere ar trebui sa accepti fara nici o ezitare. Aceasta decizie iti va putea aduce unele beneficii semnificative cu putin efort si riscuri minime. Ar fi bine sa iei in considerare si sfatul persoanei iubite.

Horoscop saptamanal Taur 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta iti aduce multa dragoste si optimism. Vei gasi timp sa te relaxezi, ceea ce te va face mai senzual si mai atragator. Cuvintele tale linistitoare, vor fi ca un balsam pentru cineva din familie. Viata ta amoroasa se va bucura de un plus de atractivitate intelectuala.
Eforturile pe care le-ai depus in trecut vor fi recunoscute de cineva mai in varsta si vei fi laudat.
Wekendul este perfect pentru relaxare si romantism.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

O femeie care ar putea avea cateva probleme ar putea veni la usa ta dorind sfaturi si simpatie. Ar putea avea unele vesti care ar putea veni ca un soc pentru tine. O criza la locul de munca ar putea face necesar ca tu sau partenerul tau sa petreci cea mai mare parte a timpului astazi departe de casa si familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, in special daca trebuie sa iti anulezi planurile.

Horoscop Taur 13.08.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului