Horoscop Horoscop Taur 13.11.2016

Exista cam multa tensiune in aer astazi. Poate ca vei simti ca nimeni nu te asculta si ca oamenii din jurul tau par sa te evite. Exista posibilitatea sa actionezi destul de defensiv si sa devii foarte suparat un urma acestei situatii. Chiar daca nimeni nu te-a mai vazut in aceasta stare, sa nu iti fie teama sa iti exprimi furia deoarece furia reprimata este ca o otrava pentru trup si suflet.

Horoscop săptămânal Taur 25 martie – 31 martie 2019

O mare de energie se revarsă peste tine zilele acestea, animându-te să faci mișcări înainte pe care nici nu îndrăznei să le gândești până acum. Încrederea de sine este la valori maxime și va aduce multă valoare acțiunilor tale.

Pașii înainte pe care îi vei face vor avea ca punct de plecare rezolvarea unor probleme din trecut. Ce nu credeai că poate să mai aibă solutie vreodată, până acum câteva zile, se dovedește a fi destul de ușor de descâlcit și pus pe făgașul cel bun. Nodurile din planurile tale se vor deschide și vei găsi soluții acolo unde lucrurile stagnau de prea multă vreme. Un sfat important ar fi să o lași mai ușor cu bagajul emoțional și cu cele ce te leagă direct de sentimentele tale. Nu trebuie să negi nimic, dar ar fi recomandat să concentrezi mai multă atenție pe pragmatism și realitățile imediate.

Dacă vei descoperi lucruri care nu îți fac plăcere, sau despre care ai amintiri neplăcute, e timpul să le ștergi definitiv. Ai prea multe planuri deschise și lasate așa, mai închide din ele și vei avea un parcurs mai ușor și mai predictibil.

Horoscop Taur luna martie

Ai multe calități și avantaje native pe care le folosești intr-o masură mai mare sau mai mica, însă luna martie îți va aduce o șansă enormă – șansa de a te regăsi complet în cee ace faci zi de zi. Acum este momentul să operezi toate schibările la care te gândești de ceva timp, poate acea carieră pe care o visezi demult, ar trebui demarată. Nu îți este frică de nou și de schimbări, deci ai tot cee ace îți trebuie să începi un nou TU, prin ceea ce faci să te reprezinte în totalitate. Vine o periodă foarte propice pentru ați afirma activtatea și ideile proprii, care vor fi cu siguranță apreciate de cei cu care interacționezi.

Afectiv ești un cuceritor și acesta o știe toată lumea. Tumultul de trăiri pe care le-ai te caracterizează, dar, începând de luna asta este forte posibil ca unele modificări să își facă simțită prezența în cele obișnuite ale vieții tale. Vei începe să fii mai puțin – oficial – și vei prefera să nu te mai afișezi așa cum îți era obiceiul. Nu e nimic de speriat, pur și simplu face parte din evoluția ta pe partea afectivă. Nu te poți opune și nici nu trebuie să te sperii, ești tot tu, la alt nivel. Dacă vei simți și nesiguranță și mister, încearcă să faci o reevaluare a ceea ce simți pentru cel de alături, poate fi un prin exercițiu al noii stări spre care mergi.

Ai multă determinare și putere în tot ceea ce intreprinzi, dar fii atent la suprasolicitare și la efortul susținut pe care îl depui constant. Până la epuizare mai e un singur pas și tu nurealizezi asta. Îți vor fi favorabile însă voința ta de foc și puterea interioară de care ești obișnuit să uzezi la maxim.

În plan financiar ești – pe la mijloc, așa cum ai fost intotdeauna, insă ar fi bine să fii atent la tentații și unele oportunitați care îți ies în cale. Nu ai cea mai bună dispoziție materială să începi investiții și nici la cheltuieli prea mari nu e indicat să te arunci. Stai în limitele pe care ți le cunoști deja și nu lua viraje bruște ca să nu intri în derapaj.

Horoscop de ieri

E o intensitate emotionala inauntrul tau astazi, care se misca sa gaseasca o cale de iesire. Explozii de emotii sunt susceptibile, asa ca ai grija sa tii cont de temperamentul tau. Inconjoara-te cu prieteni buni care iti pot sprijini sentimentele neregulate. Cauta-ti cativa prieteni care sunt ascultatori. Ei pot simti aceeasi tensiune puternica si la randul lor, nu au nevoie de o povara suplimentara.

Horoscop Taur 13.11.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului