Horoscop Horoscop Taur 14.09.2019

Frenezia rapida a zilei este exact ceea ce trebuie sa ai parte pentru a-ti porni creierul si a-l pune in miscare in directia corecta. Preia controlul asupra focului din interior si mentine-l puternic toata ziua. Vei vedea ca exista un aspect mai personal al gandurilor tale si poti gandi mai rational despre emotiile tale. Inima ta si capul tau lucreaza bine impreuna in aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Partenerul de viata pare mult mai putin implicat in relatie decat de obicei, dar se prea poate sa existe un motiv serios. Incearca sa deschizi o discutie astfel incat sa iti spuna fara retineri care sunt problemele ce il afecteaza. Exista posibilitatea sa descoperi ca de fapt nu lipsa iubirii este motivul.

Horoscop Taur 14.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului