Horoscop Horoscop Taur 14.09.2019

Frenezia rapida a zilei este exact ceea ce trebuie sa ai parte pentru a-ti porni creierul si a-l pune in miscare in directia corecta. Preia controlul asupra focului din interior si mentine-l puternic toata ziua. Vei vedea ca exista un aspect mai personal al gandurilor tale si poti gandi mai rational despre emotiile tale. Inima ta si capul tau lucreaza bine impreuna in aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 7-13 octombrie 2019

Cu o noua luna in zona ta de familie, te poti astepta la o relatie excelenta cu familia si la o stare de spirit excelenta datorita timpului petrecut cu cei dragi. Aceasta saptamana se dovedeste a fi favorabila si pentru inceperea de noi proiecte. Cu Marte in zona ta de domiciliu vei fi ocupat sa faci anumite schimbari in casa si poate chiar o curatenie minutioasa.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Este posibil sa treci acum printr-o crestere extraordinara. Concentreaza-te pe acest aspect si vezi unde trebuie sa faci unele schimbari. Totul poate fi blocat de anumite situatii si persoane. Aceste probleme sunt importante. Te avertizeaza asupra anumitor modificari care ar putea fi intarziate. Uita-te la modul in care aceasta situatii poate duce la cresterea spre succes. Oportunitatile asteapta.

Horoscop Taur 14.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului