Horoscop Horoscop Taur 14.09.2020

Asteapta-te la unele schimbari pozitive intr-un parteneriat actual. Daca acesta este un parteneriat de afaceri, un nou acord intre tine si o anumita persoana arata ca o promisiune de succes si noroc. Daca aceasta este o poveste de dragoste, ai putea fi atat de perfect compatibil incat te gandesti sa treci la urmatorul nivel de angajament. Orice parteneriat nou inceput astazi, ar trebui sa fie promitator si sa iti aduca tot ceea ce speri sa obtii.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa ai parte de musafiri ce vor dori sa sarbatoriti impreuna aceasta zi importanta. Vei dori sa ii servesti cu produse traditionale romanesti iar pentru a ii impresiona, te gandesti sa ii intampini intr-un fel aparte. Pana la final, vei avea parte de o zi plina de distractie si voie buna alaturi de cei dragi.

Horoscop Taur 14.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului