Horoscop Horoscop Taur 15.01.2020

Amintirile din trecutul indepartat, poate inca din copilarie, ar putea continua sa apara in mintea ta astazi. S-ar putea sa te simti intr-adevar frustrat, plangand la un basm pe care ti l-a citit bunica ta cand aveai cinci ani, dar pe cat de jenant poate fi acest lucru, este de fapt o forma pozitiva de eliberare. Durerea veche din trecut, te poate limita de fapt in situatia ta actuala.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei fi foarte preocupat de scris, studiat sau cercetat.
Esti constient ca planificarea este cheia unei vieti mai usoare si faci pasi importanti pe toate planurile pentru a-ti clarifica obiectivele. Iti vei finaliza anumite sarcini serioase, bazandu-te pe rabdare si perseverenta.
Luna plina din sectorul tau de orizonturi indepartate ar putea sa-ti dea o stare emotionala visatoare.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

Nivelul tau de imaginatie si inspiratie ar trebui sa functioneze astazi la un nivel foarte inalt, asa ca, daca ai planificat sa incepi un nou proiect artistic, aceasta este ziua potrivita pentru a face acest lucru. De asemenea, este posibil sa te simti destul de intuitiv, asa ca nu te mira daca te regasesti sincronizat cu gandurile, sentimentele si dorintele altora. Mintea ta superioara este foarte aproape de mintea ta constienta. Profita din plin de ea!

Horoscop Taur 15.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului