Horoscop Horoscop Taur 16.09.2020

S-ar putea sa doresti doar sa ramai pe canapea astazi. E in regula. Nu te ridica daca nu vrei. Probabil ca e mai bine sa ramai aproape de casa si sa te bucuri de un film bun in seara asta. Daca oamenii te intreaba ce mai faci, fii sincer. Altii vor putea observa ceva la tine, asa ca nu incerca sa-ti ascunzi sentimentele. Astazi este o zi buna pentru a spune ce simti cu adevarat.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Asteapta-te sa obtii informatii financiare destul de utile astazi. S-ar putea sa afli despre o noua investitie sau, probabil, vei obtine un loc de munca care se afla chiar pe aleea ta. Aceasta este o zi buna pentru a lua in considerare si alte alternative. Desi nu este nimic in neregula cu ceea ce faci, este intotdeauna bine sa iei in considerare si alte drumuri.

Horoscop Taur 16.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului