Horoscop Horoscop Taur 16.12.2020

Este posibil sa vrei sa remediezi o anumita situatie folosind puterea cuvintelor sau intr-un alt fel care nu te caracterizeaza. Ai grija sa nu faci miscari bruste inainte de a intelege cu adevarat ceea ce simti. Intr-un minut s-ar putea sa fii plin de exuberanta si gata sa te lansezi intr-un nou proiect, dar odata ce incepi sa te misti inainte, te vei simti brusc nesigur. Ia aceasta rezistenta ca un semn ca poate nu este cel mai bun moment pentru a merge mai departe.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi se arata a fi una destul de tensionata atat la locul de munca dar si acasa. Din cauza starii de nervozitate risti sa faci unele greseli la locul de munca si sa te certi cu un coleg. Ar fi indicat sa incerci sa iti stapanesti nervii daca nu vrei sa fii penalizat. Prietenii te vor invita sa petreci o seara relaxanta in oras, astfel incat vei uita micile evenimente neplacute din aceasta zi.

Horoscop Taur 16.12.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului