Horoscop Horoscop Taur 17.07.2019

Te-ai descurcat foarte bine pana acum, dar exista posibilitatea ca astazi sa te simti mai concentrat ca niciodata. Calea din fata pare clara si bine definita. Iti anticipezi viitorul cu motivatie. S-ar putea sa fii in cautarea unei lungi calatorii in strainatate sau poate sa te intoarci la scoala pentru un grad avansat. Aceasta este o zi buna pentru a cerceta si a finaliza planurile.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei fi foarte preocupat de scris, studiat sau cercetat.
Esti constient ca planificarea este cheia unei vieti mai usoare si faci pasi importanti pe toate planurile pentru a-ti clarifica obiectivele. Iti vei finaliza anumite sarcini serioase, bazandu-te pe rabdare si perseverenta.
Luna plina din sectorul tau de orizonturi indepartate ar putea sa-ti dea o stare emotionala visatoare.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

Daca ai avut probleme in in viata sau in relatia ta sau de dragoste, nu astepta ca lucrurile sa se imbunatateasca astazi. Oamenii din jurul tau s-ar putea sa te gaseasca extrem de iritabil! Se poate parea ca orice spune cineva te calca pe nervi. Chiar si notele dulci pe care ti le sopteste persoana iubita la ureche par a fi o gramada de aer rece! Dar vei fi iertat pentru iritabilitatea ta si, in afara de aceasta, nu in fiecare zi poate fi cineva atat de pasionat si de iubitor cum ai vrea sa fie.

Horoscop Taur 17.07.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului