Horoscop Horoscop Taur 18.03.2018

Un proiect creativ, probabil unul care ar putea sa iti aduca niste bani, ar putea fi in centrul atentiei tale astazi. Poate ca ai de scris niste scrisori sau intentionezi sa inveti o noua materie. S-ar putea sa vrei sa dai ideilor tale o forma, daca nu ai facut-o deja. Energiile tale fizice si mentale sunt ridicate. Succesul este indicat daca incepi sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 24 februarie – 01 martie 2020

Relatia ta romantica nu va decurge tocmai bine in aceasta saptamana. Cineva apropiat are tendinta sa se amestece in problemele tale sentimentale dar cel mai indicat ar fi sa-ti urmezi instinctele si sa faci o alegere rationala in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita fara a te lasa influentat de cei din jurul tau. Orice problema vei intampina in aceasta saptamana nu este cazul sa o impartasesti cu prietenii pentru a nu regreta mai tarziu. in weekend vei fi destul de apatic dar nu uita ca timpul rezolva orice problema daca iti doresti.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

Dezamagirea cauzata de o figura publica proeminenta pe care ai admirat-o intotdeauna ti-ar putea cauza astazi o criza de etica. S-ar putea sa gasesti indoieli fata de anumite credinte si valori pe care le-ai acceptat fara intrebare in cea mai mare parte a vietii tale. Retine ca acesta este de fapt un proces sanatos. Pana maine, probabil ca vei face pace cu tine insuti.

Horoscop Taur 18.03.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului