Horoscop Horoscop Taur 18.04.2016

Oportunitatile educationale, extinderea perspectivei si a cercului tau social, dezvoltarea spirituala si intelectuala sunt in continuare importante pentru tine, dar acum au luat o forma si un inteles oarecum diferit. Incearca sa comunici mai des cu cei care pe care ii consideri mentori si complicii tai. Acest lucru te va ajuta sa ai un ritm de viata mai rapid.

Horoscop saptamanal Taur 18 – 24 noiembrie 2019

O relatie pe care ai format-o recent te va pune pe ganduri si nu vei sti exact cat de mult ar trebui sa te implici . Acorda-ti suficient timp pentru a cunoaste aceasta persoana inainte de a lua decizii care iti vor influenta viitorul. Din cauza confuziei emotionale prin care treci se pare ca vei neglija celelalte responsabilitati pe care le ai iar spre sfarsitul saptamanii cineva va trage semnalul de alarma si te va trezi la realitate.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea intui sentimente puternice de afectiune de la cineva de care ai putea fi atras romantic. Ai putea simti o agitatie din aceasta experienta inainte ca partea ta sceptica sa se trezeasca. Putin scepticism este sanatos, dar nu-l lasa sa-ti invinga impresia pozitiva. Toate semnele spun ca ceea ce simtiti este adevarat. Urmeaza-ti inima.

Horoscop Taur 18.04.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului