Horoscop Horoscop Taur 18.07.2019

Mai mult decat de obicei, probabil ca esti singur astazi. Desi este posibil sa te angajezi sa participi la o petrecere sau la o alta reuniune, acum ideea poate parea iritanta. Mai degraba poti lucra la unele sarcini sau proiecte, sau poate doresti sa faci un antrenament si sa eliberezi o parte din tensiunea adunata. Ultima idee este buna. Daca te opresti mai devreme, s-ar putea sa te simti mai bine mai tarziu pentru a putea iesi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 01 iunie – 07 iunie 2020

Ești o companie destul de neplăcută pentru cei din jur în această săptămână și dai peste cap toate promisiunile pe care le-ai făcut. Nu crezi că mai este necesar să îţi respecți cuvântul în condițiile în care nici cei din jur nu le respectă. Se pare că începând de marți ai nevoie de familie pentru a-ți reaminti care sunt țelurile tale cele mai înalte și pentru a te regăsi. Acceptă criticile constructive pentru că mai ai multe de perfecționat din punct de vedere relațional.
Dacă îți strici multe relații pe plan personal, pe plan profesional ești nevoit să accepți niște persoane în preajma ta. Poate fi vorba despre niște noi colegi sau cel puțin vei fi nevoit să împarți biroul cu mai multe persoane decât până acum. Îți menții atitudinea distantă și față de cei de la muncă și le pari o persoană dificilă.

Horoscop Taur luna iulie 2020

Taurii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Esti foarte organizat astazi, iar capacitatea de a pune pe hartie ceea ce ai de facut te ajuta sa devii mai eficient in momentele cheie ale zilei. Nu numai la locul de munca ai treaba ci si acasa ai nevoie de o buna organizare si chiar de un plan de lucru pentru ca ai multe lucruri de pus la punct si timpul este limitat. Seara vei constata ca totul este la locul lui, deci va fi un bun prilej sa te relaxezi.

Horoscop Taur 18.07.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului