Horoscop Horoscop Taur 18.11.2023

O suma neasteptata de bani ar putea provoca haos in casa ta, dar este un fel de pandemoniu palpitant si placut! Poate ca acest lucru iti ofera posibilitatea de a face unele schimbari necesare sau de a cumpara echipamente, mobilier sau electrocasnice noi. Suna-ti cativa prieteni si spune-le vestile bune. Poate vrei sa organizezi o petrecere!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei reusi sa iti ascunzi sentimentele. Emotiile au o ocazie amuzanta de a te face sa te simti ca pe o scena. Daca esti inconjurat de cei dragi, sansele sa te asculte sunt foarte mari. Poti sa iti eliberezi mintea, sa te intoarci la drum si sa te apropii de cei care te intereseaza in acest proces. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa primesti o veste despre un vechi amic.

Horoscop Taur 18.11.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului