Horoscop Horoscop Taur 19.08.2018

Cand a fost ultima oara cand ai folosit un stilou si hartie? Tastatura a inlocuit cu totul aceste instrumente minunate. In acelasi mod in care mersul pe jos ofera mai mult aer curat, valoarea kinestezica a miscarii ritmice a scriiturii este mult mai linistitoare si mai vindecatoare decat isi dau oamenii seama. Mutarea mainii pe pagina te poate face sa te simti bine. Deblocheaza locurile in care tastarea nu poate fi accesata.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana, Soarele te va ajuta sa-ti folosesti energia intr-un mod inteligent. Vei gasi modalitati de a investi inteligent si creativ. Sunt evedintiate planurile pentru calatorii lungi sau pelerinaje. Daca esti singur aceasta perioada este potrivita pentru a atrage relatii
care sunt potrivite pentru tine.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Nivelul tau de energie este la un nivel constant, astfel incat sa lucrezi mai mult decat de obicei. Ai putea fi inspirat sa lucrezi in jurul casei, sa cureti, sa repari si sa indrepti anumite lucruri. Vizitatorii pot veni in mod neasteptat in aceasta seara. Chiar daca nu intentionezi sa ai companie pentru cina, casa este intr-o forma buna si joci frumos rolul de gazda.

Horoscop Taur 19.08.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului