Horoscop Horoscop Taur 20.06.2019

Astazi te poti astepta sa fii mai intreprinzator in relatiile tale. Poti gasi noi prieteni sau te poti bucura de un anumit timp de calitate cu cei vechi. Este posibil ca viata ta sentimentala sa se intensifice. Urmatoarele zile ofera resurse excelente pentru imbunatatirea bunastarii emotionale. Profita de asta.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 18 – 24 noiembrie 2019

O relatie pe care ai format-o recent te va pune pe ganduri si nu vei sti exact cat de mult ar trebui sa te implici . Acorda-ti suficient timp pentru a cunoaste aceasta persoana inainte de a lua decizii care iti vor influenta viitorul. Din cauza confuziei emotionale prin care treci se pare ca vei neglija celelalte responsabilitati pe care le ai iar spre sfarsitul saptamanii cineva va trage semnalul de alarma si te va trezi la realitate.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

Un numar de vizitatori interesanti ar putea aparea astazi. Poate ca dai o petrecere sau gazduiesti o activitate. Acesti apelanti ar putea include persoane care se ocupa de bani, precum bancheri, consilieri de investitii sau brokeri imobiliari. Asculta ce au de spus. Ai putea invata ceva care iti va imbunatati pozitia financiara.

Horoscop Taur 20.06.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului