Horoscop Horoscop Taur 21.02.2018

Daca ai ceva ce trebuie sa studiezi, sa stii ca nu este ziua potrivita sa faci asta. Concentrarea ta nu va fi ca in alte zile, iar ceea ce citesti ti se va parea a fi scris in alta limba. Daca nu este chiar necesar, ar fi mai bine sa pui cartile deoparte pana maine, deoarece astazi risti sa nu intelegi nimic. Incercarea de a citi poate genera iluzia ca ai invatat ceva.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 17 – 23 februarie 2020

Poate să devină foarte frustrant atunci când iți doresti să se întâmple ceva și totusi, viața conspiră împotriva ta. Cam asta e starea pe care o vei confrunta luni când, indiferent cât de tare ai încerca, nu vei ajunge la rezultatele pe care le aștepți. Nu îți bate capul prea tare, lasă să trecă și vei vedea că se rezolvă toate, preț de doua sau trei zile.
O jonctiune între Venus și Jupiter care influnțează partea ta intimă și financiară vor aduce o inbunătățire majoră, măcar în ceea ce ține de aparențe. Poate o relație de prietenie va începe să se aprofundeze și vei simți o satisfacție deosebită apropiindu-te de acea persoană.
Incepând de miercuri poate să apara o modificare în planurile și ambițiile tale. Următoarele săptămâni pot fi o oportunitate pentru a deveni iarăși persoana din prin plan.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

O sansa de a calatori, poate in scopuri de afaceri, ti-ar putea fi prezentata astazi. Aceasta ar putea necesita unele ajustari temporare in viata personala, dar nu lasa acest lucru sa te opreasca. Vei dori sa profiti la maxim de orice oportunitati noi iti ies in cale in acest moment. Succesul in cariera este foarte indicat si acest lucru ar putea face o diferenta profunda si pozitiva pe parcursul zilei.

Horoscop Taur 21.02.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului