Horoscop Horoscop Taur 22.06.2019

In decursul acestei zile vei avea ocazia sa intalnesti o persoana ce te va ajuta sa incepi o mica afacere. Ar fi bine daca ai verifica cu atentie tot ceea ce se intampla pentru a fi sigur ca nu vei face nimic gresit. Daca nu esti complet sigur de deciziile pe care trebuie sa le iei, ar fi indicat sa te consulti cu partenerul de viata sau cu un prieten.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Daca ai avea mai multe zile la dispozitie, totul ar putea fi mai usor. Energia se revigoreaza, permitandu-ti sa obtii multe realizari. Daca ai ezitat sa faci ceva, profita de increderea adaugata acestei zile si incearca. Vei reusi orice ai face. Nu te prinde sa faci treaba altuia pentru ca ai energie din belsug.

Horoscop Taur 22.06.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului