Horoscop Horoscop Taur 23.01.2020

Nivelul tau de imaginatie si inspiratie ar trebui sa functioneze astazi la un nivel foarte inalt, asa ca, daca ai planificat sa incepi un nou proiect artistic, aceasta este ziua potrivita pentru a face acest lucru. De asemenea, este posibil sa te simti destul de intuitiv, asa ca nu te mira daca te regasesti sincronizat cu gandurile, sentimentele si dorintele altora. Mintea ta superioara este foarte aproape de mintea ta constienta. Profita din plin de ea!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 24 februarie – 01 martie 2020

Relatia ta romantica nu va decurge tocmai bine in aceasta saptamana. Cineva apropiat are tendinta sa se amestece in problemele tale sentimentale dar cel mai indicat ar fi sa-ti urmezi instinctele si sa faci o alegere rationala in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita fara a te lasa influentat de cei din jurul tau. Orice problema vei intampina in aceasta saptamana nu este cazul sa o impartasesti cu prietenii pentru a nu regreta mai tarziu. in weekend vei fi destul de apatic dar nu uita ca timpul rezolva orice problema daca iti doresti.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

In aceasta zi iti vei scoate la iveala o noua latura a ta si anume cea de foarte bun vorbitor in public. Nici o persoana apropiata tie nu ar fi crezut ca esti un asa bun orator pentru ca de obicei te feresti de vorbitul in public. Toate laudele pe care le primesti in aceasta zi te fac sa te gandesti daca nu cumva ti-ai gresit meseria si iei in calcul schimbarea ei.

Horoscop Taur 23.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului