Horoscop Horoscop Taur 23.07.2017

Ar fi indicat ca in decursul accestei zile sa incerci sa rezolvi anumite probleme de familie pe care le-ai amanat in ultima perioada. Chiar daca te bazezi pe intuitie, ar fi bine sa iei in considerare si sfaturile unei persoane mai in varsta deoarece se vor dovedi a fi foarte utile. Sunt sanse ca in aceasta zi sa te revezi cu o persoana pe care nu ai vazut-o de mult timp.

Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Participarea la un fel de eveniment de grup ar putea parea deosebit de atragatoare astazi. Cu toate acestea, ingrijorarile legate de familia ta s-ar putea sa-ti distraga atentia, astfel incat sa nu beneficiezi de ea asa cum ar trebui. De asemenea, s-ar putea sa gasesti o parte din conversatie plictisitoare. In ciuda lipsei de entuziasm, ar putea fi o idee buna sa iesi oricum. A sta singur acasa ar putea transforma aceasta seara intr-una mohorata.

Horoscop Taur 23.07.2017

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului