Horoscop Horoscop Taur 23.08.2019

Ai exact cantitatea corecta de disciplina si simtul datoriei pentru a indeplini destul de multe astazi. Gandirea ta ar trebui sa fie clara. Simtul tau legat de timp si restrictie functioneaza in favoarea ta pentru a te ajuta sa descoperi orice puzzle care se prezinta. Ai o vointa puternica care te ajuta sa finalizezi aproape fiecare sarcina pe care o intreprinzi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 18 – 24 noiembrie 2019

O relatie pe care ai format-o recent te va pune pe ganduri si nu vei sti exact cat de mult ar trebui sa te implici . Acorda-ti suficient timp pentru a cunoaste aceasta persoana inainte de a lua decizii care iti vor influenta viitorul. Din cauza confuziei emotionale prin care treci se pare ca vei neglija celelalte responsabilitati pe care le ai iar spre sfarsitul saptamanii cineva va trage semnalul de alarma si te va trezi la realitate.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea intui sentimente puternice de afectiune de la cineva de care ai putea fi atras romantic. Ai putea simti o agitatie din aceasta experienta inainte ca partea ta sceptica sa se trezeasca. Putin scepticism este sanatos, dar nu-l lasa sa-ti invinga impresia pozitiva. Toate semnele spun ca ceea ce simtiti este adevarat. Urmeaza-ti inima.

Horoscop Taur 23.08.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului