Horoscop Horoscop Taur 26.02.2017

In aceasta zi vei fi invitat la o intrunire destul de importanta. In cazul in care vei accepta acea invitatie incearca sa fii mai retinut la anumite critici pentru a nu rani pe cineva. Exista posibilitatea sa te intalnesti cu un vechi prieten care iti va propune sa deschideti o noua afacere care se arata a fi una profitabila. Nu te grabi sa iei decizia finala fara a te consulta cu cineva cu mai multa experienta in afaceri.

Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana apar oportunitati de afaceri care vor fi un pic mai complicate decat va asteptati. O prietenie de lunga durata sau o relatie romantica va deveni imprevizibila. In a doua parte a saptamanii va fi mai greu sa te concentrezi decat de obicei dar totusi vei reusi sa progresezi intr-un obictiv important pentru tine. Daca trebuie sa semnezi ceva ar trebui sa mai astepti cateva zile.
Daca doresti sa pleci intr-o calatorie sau sa te bucuri de cateva experiente noi, weekendul acesta poate promite multe.

Horoscop Taur luna septembrie 2019

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Este posibil sa fi fost ingrijorat de bani in ultima perioada. Astazi, un membru al familiei ar putea face o cheltuiala pe care o consideri inutila si iresponsabila. Inainte de a te enerva, stii ca toate nu pot fi asa cum par! Daca privesti situatia in mod obiectiv, este posibil sa vezi ca nu te afli in stramtoare cu situatia financiara.

Horoscop Taur 26.02.2017

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului