Horoscop Horoscop Taur 26.06.2020

Energia astrala indica anumite informatii financiare pozitive. In sfarsit, se poti avea parte de o decontare, subventie sau bonus de un fel pe care l-ai anticipat de mult timp. Poate doresti sa sarbatoresti. O sansa de a participa la o adunare mare ar putea veni in calea ta. Incearca sa te distrezi. In aceasta seara, nu te mira daca ai anumite vise grozave, altele triste. Mentine hartia si stiloul la indemana, astfel incat sa le poti nota.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 01 iunie – 07 iunie 2020

Ești o companie destul de neplăcută pentru cei din jur în această săptămână și dai peste cap toate promisiunile pe care le-ai făcut. Nu crezi că mai este necesar să îţi respecți cuvântul în condițiile în care nici cei din jur nu le respectă. Se pare că începând de marți ai nevoie de familie pentru a-ți reaminti care sunt țelurile tale cele mai înalte și pentru a te regăsi. Acceptă criticile constructive pentru că mai ai multe de perfecționat din punct de vedere relațional.
Dacă îți strici multe relații pe plan personal, pe plan profesional ești nevoit să accepți niște persoane în preajma ta. Poate fi vorba despre niște noi colegi sau cel puțin vei fi nevoit să împarți biroul cu mai multe persoane decât până acum. Îți menții atitudinea distantă și față de cei de la muncă și le pari o persoană dificilă.

Horoscop Taur luna iulie 2020

Taurii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Incearca sa nu fii infiorator azi. Poate doresti sa cauti confort in conversatiile cu ceilalti, dar afli ca acest lucru nu face decat sa obtina dezaprobare din partea tuturor celor implicati. Nu incerca sa arunci vina la cei dragi. Cel mai bun pariu este sa iti concentrezi energia pe sarcinile pe care le-ai amanat de ceva timp. Abordeaza proiectele care necesita o atentie speciala si cea mai mare disciplina.

Horoscop Taur 26.06.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului