Horoscop Horoscop Taur 27.07.2021

Visele si fanteziile tale sunt mai reale decat crezi. Zambeste persoanelor din jurul tau si urmareste-le sa vezi daca zambesc. Natura ta sensibila si distractiv-iubitoare este foarte contagioasa. Foloseste-o pentru a ajuta la vindecarea ranilor altor persoane. Rasul este remediul care vindeca orice rana. Fii constient de efectul tau extraordinar asupra altora si raspandeste frumusetea care traieste in interiorul tau.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Atentie la persoanele cu ochii verzi, astazi. Se pot ridica anumite tensiuni inainte de a putea spune "gelozie". Cele mai multe situatii care provoaca aceste sentimente se datoreaza nesigurantei. Daca nu esti sigur in locul de munca, in relatie sau in familie si te simti amenintat de cineva, este timpul sa arunci o privire la aceasta situatie. De ce nu te simti asa de solid cum erai alta data? Ce cauzeaza insecuritatea? Incearca sa cauti raspunsurile.

Horoscop Taur 27.07.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului